VELİ ZİYARETLERİMİZ BAŞLADI

Sınıf öğretmenleri, okul idaresi ve rehberlik servisi olarak ev ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başlamış bulunmaktayız. Ev ziyaretleri okul-aile bağını  kuvvetlendirmekle kalmayıp birçok faydayı da beraberinde getirmektedir. Çocuğun uyumu, gelişim gösterdiği ve desteklenmesi gereken alanlar, ilgi, ihtiyaç ve yetenekleri konusunda ebeveynlerini bilgilendirmek önemlidir. Ev ziyaretleri ile okul-aile işbirliği doğrultusunda öğretmen de öğrenciyi daha iyi tanıma fırsatı elde etmektedir. Bu ziyaretler okul, aile ve öğrenci arasında güvene dayalı bir süreç oluşmasına neden olur. Bu süreçte veli öğretmeni misafir olarak algılayacağı için, daha rahat iletişim kurar. Bizler Şehit Mıllış Nuri İlkokulu ailesi olarak okulumuz öğrencilerine okul idaresi, rehberlik servisi ve öğretmenler olarak topluma ve kendine faydalı fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz.

07.10.2022 327

07-10-202207-10-202207-10-2022